ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ήμασταν ανώτεροι απ' όλους"

Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Fabian Schar during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Fabian Schar during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Οι Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα μίλησαν μετά το 2-4 επί της Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ" και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μπαρτσελόνα.

Πανάξια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας ή Μπαρτσελόνα, μετά το 2-4 απέναντι στη Λα Κορούνια και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη απ' όλους και δίκαια πήρε τον τίτλο.

"Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο ήμασταν ανώτεροι από όλους, από την αρχή. Δεν ήταν εύκολο, γιατί κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε περάσει επίσης και κακές στιγμές. Το να θριαμβεύσεις χωρίς να χάσεις αυτό είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ινιέστα , που άξιζε να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο", τόνισε ο Αργεντινός, που την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε και το Κύπελλο.

Ο Αντρές Ινιέστα, που αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα έπειτα από 22 χρόνια, είπε μεταξύ άλλων και για την αποθέωση που γνώρισε στο "Ριαθόρ": "Ο δικός τους φόρος τιμής είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτος, επειδή το έκαναν το βράδυ, που η Ντεπορτίβο υποβιβάστηκε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, εκτός από το να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλο αυτό".

AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ