ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν ήξερα τίποτα για Παρί - Νεϊμάρ"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar attend a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017. They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Μέσι, Νεϊμάρ AP

Ο Λιονέλ Μέσι υποστήριξε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την απόφαση του Νεϊμάρ να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν-Ζερμέν από τη Μπαρτσελόνα. Ακόμα, οι απαντήσεις του για το ότι "ελέγχει την Εθνική Αργεντινής".

Απολύτως τίποτα δεν γνώριζε ο Λιονέλ Μέσι για την απόφαση του Νεϊμάρ να πάρει μεταγραφή στην Παρί. Αυτό δήλωσε ο Αργεντινός σε συνέντευξή του στο ESPN της χώρας του. Όταν ρωτήθηκε για το αν ήξερε τι γινόταν, ο 30χρονος απάντησε:

"Ειλικρινά όχι. Μέχρι και την τελευταία ημέρα της περιοδείας μας στις ΗΠΑ μιλούσαμε και δεν ξέραμε τίποτα. Έλεγε ότι δεν τα έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του και δεν γνώριζε τι έκανε. Άλλοι είπαν ότι ήξεραν". Τον περασμένο μήνα ο Τσάβι είχε δηλώσει στο BBC ότι "στον γάμο του Μέσι μας είπε ότι θέλει να αλλάξει ομάδα".

Ο Μέσι τοποθετήθηκε στη συνέντευξή του και για όσα τον κατηγορύν, ότι ελέγχει την Εθνική Αργεντινής και πως παίζουν σε αυτή μόνο όσους εγκρίνει ο ίδιος. Απάντησε λέγοντας: "Θυμώνω που πολλοί άνθρωποι λένε τόσα πράγματα με ευκολία. Λένε πολλά χωρίς να ξέρουν. Αλλά από την άλλη έχω συνηθίσει.

Είμαι πλέον συνηθισμένος να ακούω όλες αυτές τις γελοιότητες που δεν αφορούν μόνο εμένα, αλλά όλη την ομάδα, οπότε ζω με αυτό".

Σε άλλη συνέντευξή του, στο TyC Sports, πρόσθεσε για το ίδιο θέμα: "Είναι ψέμα ότι βάζω τους φίλους και τους προπονητές που θέλω στην Εθνική. Το να πω σε τόσο σπουδαίους παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, ο Αγκουέρο και Ιγκουαΐιν ότι «παίζετε επειδή είστε φίλοι του Μέσι», θα ήταν ασέβεια και προς τους ίδιους και προς τον εαυτό μου.

Είναι ψέμα. Ποτέ δεν επιλέγω ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι. Δεν είμαι τέτοιος. Είμαι ένα ακόμη μέλος αυτής της ομάδας και τίποτα περισσότερο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ