ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν έχω πρόβλημα να με κάνει αλλαγή ο Βαλβέρδε"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Ernesto Valverde after been substituted during the Spanish Copa del Rey round of 16 second leg soccer match between FC Barcelona and Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το παρών σε εκδήλωση χορηγού και αναφέρθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει στο ροτέισον της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την εξαιρετική πορεία σε Ισπανία και Ευρώπη, υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται στην πρώτη θέση της La Liga, στο +11 απ' την Ατλέτικο και στο +19 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να θεωρούνται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ μόλις χθες (25/01) επικράτησαν 2-0 της Εσπανιόλ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι έχει σημαντική συμβολή στις επιτυχίες και τη φετινή σεζόν. Παρ' όλα αυτά, μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού του, δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής ως προς τα "θέλω". Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και στις μεταγραφές των Γέρι Μίνα και Φιλίπε Κοουτίνιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη συνύπαρξη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Ήταν ξεκάθαρος απ' την αρχή. Μας είπε τι ήθελε και προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις του. Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με ό,τι κάναμε προηγουμένως. Απλά, γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα, ενώ μπροστά έχουμε πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων".

Για την πιθανότητα να μείνει εκτός κάποιου αγώνα λόγω ροτέισον: "Το ζω φυσιολογικά και ήρεμα. Ο προπονητής αποφασίζει. Έχουμε συζητήσει γι' αυτό. Δεν έχω πρόβλημα να συμμετέχω στο ροτέισον, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου".

Για τη "Χρυσή Μπάλα": "Το έχω ήδη πει ότι δεν με ενδιαφέρουν τα ατομικά βραβεία, αλλά αυτά που παίρνουμε ως ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: "Τόσο τον Κοουτίνιο όσο και τον Γέρι Μίνα, προσπαθήσαμε να τους φέρουμε και το καλοκαίρι. Ο Μαστσεράνο αποχώρησε, οπότε ο Μίνα ήρθε για να τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας. Είμαι χαρούμενος που τους έχουμε μαζί μας".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ