ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν έχω καμία αντιπαλότητα με τον Κριστιάνο"

Μέσι: "Δεν έχω καμία αντιπαλότητα με τον Κριστιάνο"

Για τον πολύ κόσμο η σύγκρουση Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης σημαίνει Μέσι εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει άλλη άποψη. Διαβάστε τι δήλωσε για τη σχέση του με τον CR7 και την δίψα του για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

"Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, αυτό είναι κάτι που έχουν εφεύρει τα μίντια. Τόσο εγώ όσο και εκείνος εστιάζουμε αποκλειστικά στο να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ομάδες μας. Δεν υπάρχει Μέσι vs Ρονάλντο, ούτε υπήρξε ποτέ", τόνισε στην ιστοσελίδα "Sportlist" ο νταμπλούχος Ισπανίας και πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, για να αποκαλύψει στη συνέχεια το μεγάλο του στόχο.

"Ο στόχος μας τώρα είναι το Copa America. Από τότε που πήραμε το τελευταίο μας τρόπαιο είχαμε καλές ομάδες. Ήμασταν κοντά στη Βραζιλία, όμως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι παρελθόν. Η κατάκτηση του Μουντιάλ είναι ο απόλυτος στόχος για έναν ποδοσφαιριστή και αποτελεί ένα από τα όνειρά μου. Πολλοί συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα έχουν κατακτήσει αυτόν τον τίτλο και θέλω να ξέρω πώς είναι αυτό το συναίσθημα".

Ερωτηθείς τέλος για τη σχέση του με τη Μπαρτσελόνα, ο "Pulga" ξεκαθάρισε πως διατηρεί μία σχέση στοργής όλα αυτά τα χρόνια με τους Καταλανούς: "Ήταν εκεί όταν δεν μου έδινε κανείς άλλος την ευκαιρία. Ποτέ δεν ήθελα να παίξω κάπου αλλού και θα είμαι εδώ για όσο καιρό με θέλουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ