ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ανυπόφορη μέρα, αλλά πρέπει να σηκωθούμε!"

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - FC Barcelona's Leonel Messi (#10) advancing against Real Madrid FC's Casemiro (#14) on Saturday, July 29, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - FC Barcelona's Leonel Messi (#10) advancing against Real Madrid FC's Casemiro (#14) on Saturday, July 29, 2017, in Miami. (Marc Serota/AP Images for International Champions Cup) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram μια ημέρα μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε την απογοήτευσή του, αλλά τόνισε πως όλοι πρέπει να σηκωθούν και να προχωρήσουν.

Είναι μεν απογοητευμένος για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 στο "Camp Nou" και την διαφαινόμενη απώλεια του Super Cup, αλλά δεν το βάζει κάτω ο Λιονέλ Μέσι και κοιτάζει μπροστά. Άλλωστε, η σεζόν μόλις ξεκινάει για τον ίδιο και την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram για το ματς με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και την συνέχεια της σεζόν, αναφέροντας: "Ήταν ανυπόφορη μέρα, αλλά πάντα πρέπει να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις. Είναι ακόμα η αρχή".

Día jodido pero hay que levantarse y seguir. Esto recién empieza

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ