ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μενότι: "Ο Μέσι δεν θα ήταν ίδιος στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Μενότι: "Ο Μέσι δεν θα ήταν ίδιος στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Σέσαρ Λουίς Μενότι σχολίασε τον κορυφαίο Αργεντινό ποδοσφαιριστή αυτήν τη στιγμή, Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωσή του έπαιξε η Μπαρτσελόνα.

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Αργεντινής, ο Σέσαρ Λουίς Μενότι, παραδέχθηκε ότι η ποιότητα του Λιονέλ Μέσι οφείλεται και στον σύλλογο στον οποίο μεγαλουργεί και όχι αποκλειστικά στο ταλέντο του.

Ο τεχνικός που οδήγησε την "αλμπισελέστε" στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1978 και που υπήρξε προπονητής της Μπαρτσελόνα από το 1983 μέχρι το 1984, υποστήριξε ότι ο συμπατριώτης του "δεν θα ήταν ο ίδιος παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης".

"Έκανε ντεμπούτο δίπλα στους Ινιέστα, Τσάβι και Ροναλντίνιο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε το ίδιο είδος προπόνησης. Η εξέλιξη του Μέσι είναι τεράστια, από ένας επιθετικός σκόρερ σε κάποιον που διευθύνει το παιχνίδι".

Ο 77χρονος Μενότι, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τους πάγκους εδώ και μία δεκαετία, μίλησε στο "FOX Sports" και για έναν συνάδελφό του, τον Ντιέγο Σιμεόνε, τεχνικό επίσης σε μία ομάδα όπου έχει προπονήσει το 1987-1988, την Ατλέτικο Μαδρίτης. "Μου αρέσει πολύ ο Σιμεόνε. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά", δήλωσε.

Όσο για τις δηλώσις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής, Εντγκάρντο Μπάουσα, ότι ο Μέσι χρειάζεται προστασία, ο Μενότι αντέδρασε: "Ο Μέσι είναι 30 ετών και είναι ικανός να φροντίζει τον εαυτό του. Αυτά τα σχόλια του Μπάουσα ότι θα φροντίσει τον Μέσι δεν έχουν κάποια ουσία".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ