ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με Μαστσεράνο και Βερμάλεν στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÌÁÓÅÑÁÍÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÌÁÓÅÑÁÍÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χαβιέρ Μαστσεράνο και Τόμας Βερμάλεν ξεπέρασαν τη γρίπη και τις ενοχλήσεις - αντίστοιχα - και ταξιδεύουν για την Αθήνα και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό. Εκτός ο τιμωρημένος Πικέ και ο τραυματίας Ινιέστα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (31/10, 21:45) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και οι "μπλαουγκράνα" θα έρθουν στην Αθήνα χωρίς τον τιμωρημένο, Ζεράρ Πικέ (αποβλήθηκε στο ματς του "Camp Nou") και τον τραυματία, Αντρές Ινιέστα.

Αντίθετα στο αεροπλάνο με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα μπαίνουν ο Χαβιέρ Μαστσεράνο - ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γρίπη και δεν ταξίδεψε γι' αυτό το λόγο στο Μπιλμπάο - και ο Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.

Η 20άδα με την οποία ταξιδεύει για την Αθήνα η Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι, Πάκο Αλκάθερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ