ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με 10.400 θεατές η ανοικτή προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Με 10.400 θεατές η ανοικτή προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Περίπου 10.400 φίλοι της Μπαρτσελόνα παρακολούθησαν την - παραδοσιακά - ανοικτή για το κοινό προπόνηση των "μπλαουγκράνα" για το νέο έτος στο Mini Estadi. Οι "σπόντες" του μαδριλένικου Τύπου για την προσέλευση. (video, φωτογραφίες)

Όπως συνηθίζεται κατά παράδοση - τις πρώτες ημέρες κάθε έτους - μία εκ των προπονήσεων της Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φίλους των "μπλαουγκράνα". Αυτή διεξήχθη την Τρίτη, ενώ μάλιστα μεταδόθηκε και live από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας της Βαρκελώνης στα social media.

Με 10.400 θεατές η ανοικτή προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Περίπου 10.400 φίλοι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο Mini Estadi για να δουν τους MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) και τους συμπαίκτες τους (πλην Σίλεσεν, ο οποίος είναι τραυματίας) να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε και του επιτελείου του.

Εντυπωσιακό, μιας και πρόκειται για προπόνηση κι όχι για κανονικό ματς. Βέβαια, ο Τύπος της Μαδρίτης βρήκε κάτι αρνητικό να σχολιάσει. Την προσέλευση, η οποία αντιστοιχεί στο 68%, μιας και η χωρητικότητα του Mini Estadi είναι 15.276 θεατές.

Δείτε στο παρακάτω video όλη την προπόνηση των "μπλαουγκράνα":

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ