ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαστσεράνο: "Προσέχουν τα παιδιά στη Μασία"

Μαστσεράνο: "Προσέχουν τα παιδιά στη Μασία"

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο αν και δε θέλησε να σχολιάσει ευθέως την τιμωρία που επέβαλλε η FIFA στην Μπαρτσελόνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φροντίδα που λαμβάνουν τα παιδιά στη Μασία.

Ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Μαστσεράνο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δε θέλησε να ερμηνεύσει την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε στην Μπαρτσελόνα από τη FIFA, αλλά υπεραμύνθηκε του τρόπου ζωής στη Μασία.

"Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα, για να λέω και εγώ τη γνώμη μου, γιατί ειλικρινά δε γνωρίζω τη βαθύτητα του νόμου. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και γι' αυτό μας πληρώνουν, Αλλά πέρα από αυτό, ο σύλλογος για καθέναν που έχει ζήσει αυτά τα τέσσερα χρόνια, καταλαβαίνει ότι προσέχει πολύ τα παιδιά που βρίσκονται στη Μασία.

Έχουν περάσει πολλά παιδιά που σήμερα είναι στην ομάδα, άλλα που έχουν αποχωρήσει, αλλά βλέπω ότι πάντα παρέχεται η καλύτερη ποιότητα ζωής και δίνεται πολλή φροντίδα. Αυτό είναι που μπορώ να πω εγώ.", δήλωσε ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα, σχετικά με την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλλε η FIFA.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ