ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρτίνο: "Eίναι μια οδυνηρή ήττα"

Μαρτίνο: "Eίναι μια οδυνηρή ήττα"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τάτα Μαρτίνο στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ένας ακόμη στόχος χάθηκε για την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα της στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη απέναντι στην Ρεάλ αλλά δεν παύει να χάθηκε ένας ακόμα στόχος για τους παίκτες του Τάτα Μαρτίνο.

Οι "μπλαουγκράνα" αποχαιρέτησαν πριν λίγες ημέρες το Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την Ατλέτικο.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε οδυνηρή την ήττα και δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τον τελευταίο στόχο που τους έχει απομείνει το πρωτάθλημα.

" Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κοιτάξουμε μπροστά για τον επόμενο στόχο της ομάδας. Ήταν μία οδυνηρή ήττα. Οι προσδοκίες σήμερα ήταν μεγάλες και έναν τελικό περιμένεις να τον κερδίσεις.

Είμαι στεναχωρημένος από την ήττα και για τον κόσμο που ήρθε στο Μεστάγια με προσδοκίες για να μας υποστηρίξει. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Στο πρωτάθλημα δεν είμαστε το φαβορί αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ