ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Marca: Πιθανό να ξαναπαίξει κεκλεισμένων η Μπαρτσελόνα

FILE, In this Sunday, Oct. 1, 2017 photo Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas is played at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
FILE, In this Sunday, Oct. 1, 2017 photo Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas is played at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca" η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει ξανά κεκλεισμένων των θυρών (όπως με τη Λας Πάλμας) σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει την υφήλιο για το καταλανικό πρόβλημα.

Μετά από αναβλητικότητα στη λήψη απόφασης διάρκειας μίας ώρας (αρχικά ενημέρωσε ότι το ματς αναβάλλεται, αλλά στη συνέχεια και υπό την πίεση των ποδοσφαιριστών ότι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών), η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Λας Πάλμας χωρίς θεατές την ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος (1/10) για την απόσχιση της Καταλονίας.

Μπορεί αυτή η "σολομώντεια" λύση να στοίχισε στους "μπλαουγκράνα" περίπου 3,4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η ομάδα της Βαρκελώνης εξετάζει το ενδεχόμενο να την επαναλάβει σε κάποιο από τα επόμενα ματς της.

Αυτό αναφέρει, τουλάχιστον, το ρεπορτάζ της "Marca". Χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει εάν θα πρόκειται για εγχώρια ή διεθνή διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα είναι με τον Ολυμπιακό (18/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και το πρώτο εγχώριας διοργάνωσης εντός με τη Μάλαγα (21/10, 21:45) για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα στα δύο μεγάλα καταλανικά αθλητικά media (Mundo Deportivo, Sport) τόνισαν σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το Sport24.gr ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez, File

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ