ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαραντόνα: "Είμαι απογοητευμένος από τον Μέσι"

Μαραντόνα: "Είμαι απογοητευμένος από τον Μέσι"

Ο Ντιέγο Μαραντόνα άσκησε κριτική στον Λιονέλ Μέσι και στην Μπαρτσελόνα για την απουσία τους από την εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία της FIFA και έδωσε μια συμβουλή στον... διάδοχό του.

Ο Ντιέγο Μαραντόνα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα βραβεία της FIFA και άσκησε δημόσια κριτική γι' αυτήν τη στάση της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ενημέρωσαν το απόγευμα της Δευτέρας ότι δεν θα αφήσουν τους παίκτες τους να παραβρεθούν στην εκδήλωση της Ζυρίχης, με το πρόσχημα του κρίσιμου αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης για τη φάση των 16 με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο (ήττα 2-1 στο "Σαν Μαμές").

Ο πρωταθλητής κόσμου του 1986 ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, συμμετέχοντας στα διάφορα events πριν από τις απονομές και βγάζοντας διαρκώς φωτογραφίες με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο.

"Είμαι απογοητευμένος με τον Μέσι. Από το σπίτι, βλέποντας τηλεόραση, δεν μπορείς να παλέψεις τίποτα και κανέναν. Εδώ μπορείς να παλέψεις", δήλωσε αρχικά στο μικρόφωνο του "TVE".

"Η νίκη του Κριστιάνο είναι ΟΚ. Δεν γνωρίζω γιατί η Μπαρτσελόνα δεν ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό βραβείο, θα έχει τις προτεραιότητές της και αυτές δεν ήταν το καλό του Μέσι. Νομίζω ότι εάν ερχόταν εδώ (σ.σ. ο Μέσι) , θα μπορούσε να παλέψει περισσότερο από όσο στη Βαρκελώνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρονάλντο, ο κορυφαίος της χρονιάς για τη FIFA
Κριστιάνο Ρονάλντο: "Λυπάμαι που δεν ήταν εδώ η Μπαρτσελόνα"
Τι ψήφισε η Ελλάδα και οι μεγάλες χώρες στο "The Best"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ