ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαραντόνα: "Δεν έχω δει τίποτα σαν τον Μέσι στη ζωή μου"

Μαραντόνα: "Δεν έχω δει τίποτα σαν τον Μέσι στη ζωή μου"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Λιονέλ Μέσι και υπογράμμισε ότι δεν έχει σημασία η κατάκτηση του Μουντιάλ για την αναγνώριση της αξίας του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξύμνησε για ακόμα μία φορά τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι δεν έχει σημασία το ότι δεν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής.

"Δεν ανέχομαι να μην αναγνωρίζουν τον Μέσι επειδή δεν έχει κερδίσει Μουντιάλ. Στα 56 μου δεν έχω δει τίποτα σαν τον Λέο", δήλωσε στο "TyC Sports".

Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον έτερο Αργεντινό της Μπαρτσελόνα, τον Χαβιέρ Μαστσεράνο: "Ακόμα πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι ο Μαστσεράνο και ακόμα δέκα γιατί πρόκειται για το καλύτερο παίκτη στη θέση του στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής".

Όσο για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου της πατρίδας του, τα οποία συζήτησε προσφάτως με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στο περιθώριο των βραβείων της ομοσπονδίας για τους κορυφαίους του 2016, δήλωσε: "Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής υποβαθμίζεται και όλοι φεύγουν για διακοπές. Εάν δεν αρχίσει ξανά, ο κόσμος θα συγκρούεται στους δρόμους. Ζήτησα από τον Ινφαντίνο να με προσλάβει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και μου είπε ότι εάν συνεχίζουν να κλέβουν, τότε θα τους διώξει όλους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ