ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μακριά από τον κίνδυνο οι "μπλαουγκράνα"

Μακριά από τον κίνδυνο οι "μπλαουγκράνα"

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως οι νυν και πρώην παίκτες του συλλόγου οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο φιλικό του Ετό, είναι μακριά από κάθε κίνδυνο. Στην Ισπανία οι Μέσι, Ινιέστα.

Το πραξικόπημα στην Τουρκία άγγιξε και την Μπαρτσελόνα καθώς ένας πρώην (Ετό) είχε διοργανώσει φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Τουρκία, όπου ήταν καλεσμένοι αρκετοί παλαίμαχοι της Μπάρτσα, όπως και οι Ινιέστα και Μέσι.

Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν μεταβεί στην Τουρκία, ενώ οι Τουράν, Πουγιόλ, Ντέκο και Αμπιντάλ που είναι από το πρωί στην γείτονα χώρα, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

" Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα και Λέο Μέσι, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο φιλικό του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Σάμουελ Ετό, είναι στην Ισπανία.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν και οι πρώην ποδοσφαιριστές Κάρλες Πουγιόλ, Ντέκο και Ερίκ Αμπιντάλ, όπως και ο πρωην διευθυντής, Αλεχάντρο Ετσεβαρία, είναι στην Τουρκία, μακριά από τις περιοχές κινδύνου και σε επικοινωνία με τον σύλλογο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ