ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Ο Μέσι είναι ο Τσάμπερλεϊν"

Λουίς Ενρίκε: "Ο Μέσι είναι ο Τσάμπερλεϊν"

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τα 400 γκολ στην καριέρα του και ο Λουίς Ενρίκε συνέκρινε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με τον θρύλο του NBA, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν! Ποια η ατάκα του για Κ. Ρονάλντο.

Ο αγώνας κόντρα στη Γρανάδα ήταν ξεχωριστός για τον Λιονέλ Μέσι καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε έσπασε το φράγμα των 400 γκολ στην επαγγελματική καριέρα του (!) , με τα 359 να είναι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τα 42 με την εθνική Αργεντινής.

Όπως ήταν λογικό, ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το εκπληκτικό επίτευγμα του "Pulga" (έχει 247 γκολ στη La Liga και απέχει μόλις τέσσερα γκολ από τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών, Τέλμο Θάρα), με τον τεχνικό της "Μπάρτσα" να τον αποθεώνει μέσω μίας σύγκρισης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Εάν ο Κριστιάνο είναι ο Τζόρνταν ο Μέσι είναι ο Τσάμπερλεϊν που σκόραρε 100 πόντους σε ένα παιχνίδι NBA. Είμαι ευτυχισμένος που τον έχω", τόνισε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε και πρόσθεσε:

"Σκεφτόμουν να τον αντικαταστήσω κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γρανάδα όμως η απόλαυση του να τον βλέπεις είναι τόσο μεγάλη ώστε προτίμησα να τον αφήσω στον αγωνιστικό χώρο".

Όσον αφορά δε στο πρώτο Clasico της σεζόν που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Οκτωβρίου στο "Μπερναμπέου", απάντησε:

"Δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί το ματς στο Μπερναμπέου. Δεν γνωρίζω πότε παίζουμε εκεί. Με ενδιαφέρει το ματς με την Παρί και μετά αυτό με τη Ράγιο Βαγεκάνο".

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (6-0):

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ