ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Αν δεν παίξουμε καλά με ΑΠΟΕΛ, θα υποφέρουμε"

Λουίς Ενρίκε: "Αν δεν παίξουμε καλά με ΑΠΟΕΛ, θα υποφέρουμε"

Την πεποίθηση πως αν η Μπαρτσελόνα δεν αγωνιστεί καλά, θα υποφέρει εξέφρασε o Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, υποστήριξε ότι το παιχνίδι κόντρα στην κυπριακή ομάδα είναι τόσο σημαντικό, όσο αυτό κόντρα στο έτερο φαβορί του ομίλου, τη γαλλική Παρί Σεν-Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αστουριανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα:

Για την διαφορετικότητα του Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με το πρωτάθλημα: "Ξέρουμε ότι ο κόσμος ενθουσιάζεται περισσότερο με το Τσάμπιονς Λιγκ απο το πρωτάθλημα, και για εμένα θα ήταν υπέροχο να κερδίσουμε και τα δύο τρόπαια".

Για το πως θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα: "Πιστεύω ότι πρέπει να επιτεθούμε όπως κάνουμε πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ως προπονητής κοιτάζω την τακτική και επιλέγω το καλύτερο για την ομάδα. Αν δεν παίξουμε όμως καλά αύριο, μπορεί να υποφέρουμε".

Για τον Μπράβο και τους αμυντικούς: "Ακόμη δεν έχουμε δεχθεί γκολ φέτος και αυτό είναι καλό, αφού δεν δεχόμαστε εύκολα σουτ. Ο Μπράβο έχει προσαρμοστεί απόλυτα μέχρι στιγμής".

Για τον Νεϊμάρ και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: "Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του Νεϊμάρ, αφού είναι γνωστό ότι είναι ένας υπέροχος παίκτης που κάνει πολλά στο γήπεδο. Ελπίζουμε φέτος να είναι καλύτερος από πέρυσι. Μου αρέσει να βάζω στο παιχνίδι νέους παίκτες και πάντα στηριζόμαστε σε αυτήν την πολιτική".

Για το αν θα προβεί σε αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: "Δεν θέλω να αποκαλύψω τους παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο και γενικά δεν το κάνω ποτέ".

Για τον Μέσι: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά δεν θέλουμε να εξαρτόμαστε αποκλειστικά από αυτόν. Έχουμε πολλές άλλες επιλογές για την επίθεση".

Για την κατασκοπεία του ΑΠΟΕΛ: "Έχουμε κάνει την κατασκοπεία μας και γνωρίζουμε τις ικανότητες τους. Παίζουν με ψηλές μπαλιές και έχουν πολλούς Πορτογάλους και Βραζιλιάνους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε το παιχνίδι τους, αφού ξέρουμε ότι τους αρέσει να έχουν κατοχή. Είναι ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό, όσο και αυτό κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.".

Για τους Σουάρες και Ντελοφέου: "Ο Σουάρες θέλει πολύ να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί. Φαίνεται καλά όμως και προπονείται πολύ για να είναι έτοιμος όταν θα επιστρέψει. Ο Ντελοφέου είναι πλέον στην Σεβίλλη και ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο ώστε να πάρει εμπειρίες".

Για το αν θα θεωρηθεί αποτυχία σε περίπτωση που η ομάδα δεν φτάσει ως τα ημιτελικά: "Δεν μπορούμε να κριθούμε μόνο από τους τίτλους, Υπάρχουν και οι ατυχίες σε μία σεζόν. Θέλω απλά στο τέλος της χρονιάς να πούμε ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό".

πηγή: balla.cy

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ