ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Τρελοί για τη νίκη με Ρεάλ"

Λουίς Ενρίκε: "Τρελοί για τη νίκη με Ρεάλ"

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ενόψει του σαββατιάτικου Clasico πως με νίκη η Μπαρτσελόνα δίνει τη χαριστική βολή στις ελπίδες της Ρεάλ για τον τίτλο και αναφέρθηκε στο έξτρα κίνητρο που έχουν οι "μπλαουγκράνα" λόγω Γιόχαν Κρόιφ.

Στον πρώτο γύρο η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης με το 4-0 στο "Santiago Bernabeu" και τώρα θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης αφενός για να την βγάλει οριστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου (θα ξεφύγει με +13) και αφετέρου για να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ.

"Αυτά τα παιχνίδια φέρνουν εγρήγορση και δεν με ανησυχεί το θέμα της κούρασης. Δεν νομίζω να κουράστηκαν οι παίκτες που επέστρεψαν από τη Λατινική Αμερική, με το αεροπλάνο ήρθαν, δεν γύρισαν πίσω με τα πόδια.

Παρατήρησα μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές ότι θέλουν σαν τρελοί τη νίκη", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" και πρόσθεσε:

"Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια μας ώστε να μην επιτρέψουμε στην Ρεάλ να δείξει την ποιότητα που έχει".

Λουίς Ενρίκε: "Τρελοί για τη νίκη με Ρεάλ"

Όσο για τη συγκινησιακή φόρτιση που θα ξεχειλίζει στο "Camp Nou" καθώς είναι το πρώτο ματς που δίνει η Μπαρτσελόνα μετά το θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ (ο οποίος μεγαλούργησε με τους Καταλανούς ως παίκτης και ως προπονητής), ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε:

"Το πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ώστε να τον τιμήσουμε, θα ήταν λάθος. Θα πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση.

Αυτό που θα ήθελε περισσότερο από όλα ο Κρόιφ θα ήταν να πάρουμε τη νίκη παίζοντας καλά και διασκεδάζοντας τον κόσμο μας.

Παίζουμε για να παραμείνουμε πρωτοπόροι και να κάνουμε ένα γιγαντιαίο βήμα στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τη διαφορά πόντων.

Περιμένω ένα καυτό Camp Nou, με τους οπαδούς να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδό τους απέναντι στους μεγάλους και αιωνίους αντιπάλους".

Διαβάστε ακόμα:

Το υπέροχο κορεό της Μπαρτσελόνα για τον Κρόιφ

Με εμφανίσεις για τον Κρόιφ η Μπαρτσελόνα

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ