ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε σε δημοσιογράφο: "Να μου μιλάς έτσι κι όταν κερδίζω"

Λουίς Ενρίκε σε δημοσιογράφο: "Να μου μιλάς έτσι κι όταν κερδίζω"

Η κριτική που δέχθηκε από δημοσιογράφο της ισπανικής τηλεόρασης δεν άρεσε στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση, εμφανώς εκνευρισμένος από τη συντριβή της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν-Ζερμέν. (video)

Η Μπαρτσελόνα συνετρίβη στη γαλλική πρωτεύουσα από την Παρί Σεν-Ζερμέν (ήττα 4-0), την Τρίτη το βράδυ, και ο Λουίς Ενρίκε έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε ερώτηση για την αλλαγή του συστήματος από τον Τζόρντι Γκράου - δημοσιογράφο της ισπανικής τηλεόρασης, "TV3" - και πέρασε στην αντεπίθεση, αναφερόμενος στον τόνο με τον οποίον του απευθύνθηκε, αλλά και κατηγορώντας τον ότι δεν έχει καλή τακτική άποψη για την αναμέτρηση.

"Εάν ψάχνεις αυτό, ο υπεύθυνος είμαι εγώ. Εγώ αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Αλλά όταν κερδίζω, θα έπρεπε επίσης να έχω την ίδια μεταχείριση και την ίδια προσωπική μεταχείριση στις συνεντεύξεις. Αυτόν τον τόνο που έχεις, με τον οποίον μου απευθύνεσαι, θα ήθελα να τον διατηρήσεις επίσης όταν κερδίζουμε τα ματς. Ξέρω ότι δεν είδες καλά το ματς, γιατί αλλάξαμε σχηματισμό, περάσαμε από 4-3-3 σε 4-2-3-1 και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε για να έχουμε τον Μέσι πιο μέσα, με περισσότερη ελευθερία", υποστήριξε αρχικά ο Αστουριανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ενώ ύστερα ανέλυσε τακτικά με περισσότερη ψυχραιμία την αναμέτρηση:

"Ήταν ανώτεροι, πίεσαν καλύτερα, έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν περισσότερες μάχες. Δεν υπάρχει κάτι να εξηγήσω, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα εξηγεί τα πάντα. Είμαστε η ίδια ομάδα, που κερδίζει. Δεν πρέπει να εξατομικεύσουμε τις κριτικές, μπορείτε να σημαδέψετε εμένα. Ήταν μια καταστροφική νύχτα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ