ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Σκοπός να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι να χτυπάμε αντιπάλους"

Λουίς Ενρίκε: "Σκοπός να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι να χτυπάμε αντιπάλους"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε ερωτήθηκε για όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια κι απάντησε με καυστικό τρόπο.

Η Μπαρτσελόνα απέδρασε με το διπλό απ' το "Μεστάγια", επικρατώντας με 3-2 της Βαλένθια χάρη σε πέναλτι-γκολ του Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όμως, όσα έλαβαν χώρα μετά την επίτευξη του τέρματος, με την ρίψη μπουκαλιού προς τους παίκτες της "Μπάρτσα" (οι οποίοι απάντησαν με χειρονομίες και ύβρεις), αποτέλεσαν πρώτο θέμα συζήτησης στα ισπανικά ΜΜΕ.

Όπως είναι λογικό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γρανάδα, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε, ερωτήθηκε για το επεισόδιο κι απάντησε με καυστικό τρόπο.

"Δεν θα ξαναμιλήσω για ό,τι συνέβη στο Μεστάγια. Ο σύλλογος έχει ένα σύνολο αξιών, τις οποίες προσπαθούμε να μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά. Δεν θέλω να βάλω κι άλλο... λάδι στη φωτιά. Σκοπός μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι να χτυπάμε ή να τραυματίζουμε αντιπάλους.

Αυτές είναι οι αξίες που προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε. Υπήρχαν σεζόν, κατά τις οποίες ήμασταν η ομάδα με τις λιγότερες κάρτες. Απλά, ρίξτε μία ματιά στα βραβεία Fair Play που κατακτήσαμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα και να συνεχίζουμε να παίζουμε ένα στυλ ποδοσφαίρου που θα κάνει περήφανους τους φιλάθλους μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όταν ο Κρόιφ έγινε Ερίκ Καστέλ
Ο λόγος που ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ
Μπουκάλι στους παίκτες της Μπάρτσα, "γαλλικά" και χειρονομίες ο Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ