ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Να κλείσω τον κύκλο μου με τίτλο"

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Ενρίκε έκανε μια αποτίμηση της πορείας του αλλά και της σχέσης του με τον ισπανικό Τύπο.

Μπαρτσελόνα και Αλαβές αναμετρώνται στο "Vicente Calderon" για το τρόπαιο του Copa del Rey (27/5,22:30) στο τελευταίο ματς του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των "μπλαουγκράνα". Ο Αστουριάνος προπονητής υποστήριξε ότι θέλει πολύ το τρόπαιο για να κλείσει επιτυχώς ο κύκλος του κι έκανε έναν απολογισμό της προπονητικής του πορείας στην ομάδα της Βαρκελώνης.

"Θέλω πολύ αυτό το τρόπαιο, όχι μόνο για τη χρονική συγκυρία. Έχω την ευκαιρία να κλείσω τον κύκλο μου στην Μπαρτσελόνα με έναν ακόμη τίτλο. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα-αποκάλυψη της La Liga. Εάν παίξουμε καλά, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε.

Είμαστε καλά σε θέμα φυσικής κατάστασης. Το ματς, ωστόσο, θα είναι απρόβλεπτο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μου μένουν τόσο οι καλές, όσο και οι κακές στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξα το modus operandi μου. Έκανα λάθη στην καθημερινή δουλειά. Άλλες φορές έπεσα μέσα, άλλες όχι. Η σχέση μου με τον Τύπο είναι ένα τσίρκο, αλλά δεν θα υποδείξω τον παλιάτσο. Προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου. Αυτό είναι το στυλ μου και δεν θα αλλάξω στα 37 μου έτη. Εάν θα επιστρέψω; Γιατί να μην επιστρέψω; Ποτέ δεν λες ποτέ", υποστήριξε ο Λουίς Ενρίκε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ