ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Να διερευνηθεί πλήρως η καταγγελία για τον επόπτη του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα"

Λουίς Ενρίκε: "Να διερευνηθεί πλήρως η καταγγελία για τον επόπτη του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ζήτησε να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες επόπτη που έχει πιθανότητες να οριστεί για το ματς με τη Ρεάλ, περί ασκούμενων πιέσεων προκειμένου να βοηθήσει τους γηπεδούχους.

Καταγγελία σοκ έλαβε χώρα στην Ισπανία ένα μήνα ακριβώς πριν την διεξαγωγή του πρώτου "clasico" της φετινής σεζόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ένας βοηθός διαιτητή μιας τριάδας που έχει πιθανότητες να οριστεί στην αναμέτρηση κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί πιέσεις για να ευνοήσει τους "μερένγκες". Η καταγγελία έγινε γνωστή από τον ραδιοφωνικό σταθμό cope που μάλιστα έχει και τα σχετικά έγγραφα, ενώ γίνεται αναδημοσίευση από πολλές ιστοσελίδες στην Ισπανία.

Ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει στην Ισπανία γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και την επιρροή που θα έχει στο "clasico" της 21ης Νοεμβρίου. Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με την Έιμπαρ για την 9η αγωνιστική της Liga, ζήτησε να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες για το καλό του ισπανικού ποδοσφαίρου.

"Δεν σταματά να με εκπλήσσει, είναι κάτι δυσάρεστο. Ελπίζω να διερευνηθεί πλήρως για να αποφύγουμε τον κίνδυνο για το ποδόσφαιρό μας. Είναι βέβαιο ότι πρέπει να διερευνηθεί. Δε θα κάνω σπέκουλα μ' αυτό. Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Έχουν πολλά προβλήματα, για να ρίξουμε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Και το μόνο που ζητώ είναι να διερευνηθεί. Σ' αυτή τη χώρα πιστεύω τα πάντα", υποστήριξε ο Αστουριανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ