ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Γεμάτοι κίνητρα οι παίκτες μου"

Λουίς Ενρίκε: "Γεμάτοι κίνητρα οι παίκτες μου"

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε πως δεν έχει στο μυαλό του τη Γιουβέντους παρά μόνο τη Μπιλμπάο και παραδέχτηκε πως αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της σεζόν για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Αισιόδοξοι Ινιέστα και Μπουσκέτς.

Ποιά Γιουβέντους; Η Μπίλμπαο είναι ο αντίπαλος της Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου (30/5, 22:30) στον τελικό του Copa del Rey στο δρόμο προς το τρεμπλ και όπως ξεκαθάρισε ο Λουίς Ενρίκε το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα" είναι αποκλειστικά στους Βάσκους.

"Δεν προετοιμάζω την ομάδα μου για δύο τελικούς αλλά για έναν. Γνωρίζω τη Γιουβέντους αλλά θα αρχίσουμε τη δουλειά για αυτό το ματς από τη Δευτέρα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο τεχνικός της "Μπάρτσα" και πρόσθεσε:

"Έχουμε πάρα πολλή μεγάλη διάθεση να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο. Δεν μου αρέσει να αξιολογώ τους στόχους μας αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και είναι δύσκολο να επαναληφθούν.

Βρισκόμαστε μπροστά στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν, έχουμε μόνο δύο βήματα να κάνουμε. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή αρχή το Σάββατο... Όσον αφορά στη Γιουβέντους τη γνωρίζω και θα έχουμε χρόνο την ερχόμενη εβδομάδα για να εξηγήσουμε στους παίκτες τι θέλουμε από αυτούς".

Την ίδια δίψα ενόψει του τελικού με τη Μπιλμάο φαίνεται πάντως πως έχουν και οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Αντρές Ινιέστα που δήλωσε στην ίδια συνέντευξη Τύπου:

"Έχουμε καλό προαίσθημα. Ξέρουμε ότι είμαστε κοντά σε κάτι σημαντικό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Αθλέτικ είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι, είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάταση και είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε στον τελικό".

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Μπουσκέτς σχολίασε: "Η Μπαρτσελόνα σίγουρα ξεκινάει ως φαβορί αλλά δεν θα υποτιμήσουμε τη Μπιλμπάο. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας είναι τέλεια και θέλουμε να μας χαρίσουμε μία ιστορική σεζόν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ