ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Ένα σκαλοπάτι κάτω από τον Μέσι ο Κ.Ρονάλντο"

Λουίς Ενρίκε: "Ένα σκαλοπάτι κάτω από τον Μέσι ο Κ.Ρονάλντο"

Ο Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε τοπ παίκτες τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ωστόσο πως ο Πορτογάλος άσος δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο του Αργεντίνου.

"Δεν νομίζω ότι στην εποχή μου ή και παλαιότερα υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από τον Κριστιάνο και τον Μέσι. Πάντα έλεγα ότι ο κορυφαίος παίκτης που έχω δει, χωρίς αμφιβολία είναι ο Μέσι.

Είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου", δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, για να προσθέσει πως "από ποδοσφαιρική άποψη ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο Μέσι είναι ο ηγέτης των "μπλαουγκράνα", ο Λουίς Ενρίκε απάντησε: "Δεν θέλω να τροφοδοτήσω πολεμικές καθώς έχω ήδη δώσει απαντήσεις σε αυτό το πράγμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει η ομάδα μου να παίρνει τις νίκες. Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει".

Αναφορικά δε με τις επικείμενες μάχες με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Copa del Rey, είπε: "Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και τα δύο ματς μας επιτρέπουν να δούμε μετά από το πρώτο ματς τί μπορούμε να βελτιώσουμε για να προκαλέσουμε ζημιά στην αντίπαλό μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ