ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Δεν με πειράζει που είμαστε φαβορί"

Λουίς Ενρίκε: "Δεν με πειράζει που είμαστε φαβορί"
Λουίς Ενρίκε

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αποδέχεται το ρόλο του φαβορί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, κόντρα στη Σεβίλλη στην Τιφλίδα, τονίζοντας ότι προτιμά να μην ασχολείται με την απουσία του Νεϊμάρ.

Στην εκτίμηση ότι η ομάδα του έχει πολλά πράγματα να κάνει σωστά, έτσι ώστε να φθάσει στη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, στην Τιφλίδα για τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, εκτίμησε ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε.

"Θα ήθελα να υπολογίζω σ' όλους τους ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε αρκετά για τον Πέδρο. Θα έχουμε τη λύση σύντομα. Δεν με πειράζει να είμαστε φαβορί. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε σωστά, για να φθάσουμε στη νίκη. Η Σεβίλλη είναι ένα κλαμπ που αγοράζει και πουλά ποδοσφαιριστές. Οπότε είναι πιο δύσκολο για τον προπονητή της.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα είναι όπως πέρυσι. Για τον Νεϊμάρ έχω να πω ότι υπάρχουν απουσίες και για τις δύο ομάδες. Θέλω να επικεντρωθώ στο τι μπορούμε να κάνουμε, με αυτούς του παίκτες που έχουμε.", είπε μεταξύ άλλων ο Αστουριανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ