ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Αν δε βάλω τον Νεϊμάρ, θα με δολοφονήσει"

SEVILLE, SPAIN - OCTOBER 03: Head coach Luis Enrique Martinez (R) of FC Barcelona gives instructions to his player Neymar JR. (L) during the La Liga match between Sevilla FC and FC Barcelona at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on October 3, 2015 in Seville, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
SEVILLE, SPAIN - OCTOBER 03: Head coach Luis Enrique Martinez (R) of FC Barcelona gives instructions to his player Neymar JR. (L) during the La Liga match between Sevilla FC and FC Barcelona at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on October 3, 2015 in Seville, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο, το Σάββατο στη μάχη κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος, και ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί σε αυτή.

Ο Νεϊμάρ έχει χτυπήσει αλλά θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στο "Καμπ Νόου", όπως διαβεβαίωσε ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε.

"Τόσο ο Νεϊμάρ, όσο και ο Τζόρντι Άλμπα είναι καλά. Ο Νεϊμάρ έχει ένα χτύπημα στο πόδι. Ίσως το απερίσκεπτο θα ήταν να μην τον βάλω, αλλά τότε θα με πιάσει και θα με δολοφονήσει. Έγινε ξεκάθαρο; Το χτύπημα δεν συνιστά πρόβλημα, θα παίξει", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή του ματς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον θαυμασμό που εξεδήλωσε ο Νεϊμάρ για τον Πεπ Γκουαρδιόλα - είπε χαρακτηριστικά ότι "θα ήθελα να παίξω για τον Γκουαρδιόλα" - και δεν αρνήθηκε να πάρει θέση. Η απάντησή του, λιτή, πλην σαφής: "Έχει φανταστικό γούστο..."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ