ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λείπει 106 ημέρες, αλλά βλέπει να παίζει ο Νεϊμάρ

Λείπει 106 ημέρες, αλλά βλέπει να παίζει ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη μετά από 106 ημέρες απουσίας, ωστόσο υποσχέθηκε να αγωνιστεί το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλαβές.

Στο αεροδρόμιο, "Εl Prat", της Βαρκελώνης προσγειώθηκε ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, μετά από 106 ημέρες απουσίας του από την Καταλωνία. Διακοπές, Ολυμπιακοί Αγώνες, νέες διακοπές και ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Για 3,5 μήνες ο Νεϊμάρ βρισκόταν εκτός ισπανικού εδάφους για υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας. Δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με τους "μπλαουγκράνα" (ούτε φυσικά προετοιμασία) από τότε. Κι όμως, δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στην Αλαβές, στην εντός έδρας αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Βαρκελώνη και με βλέπω να παίζω το Σάββατο", υποστήριξε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Δεν είναι και απίθανο. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και το προαναγγελθέν από τον Λουίς Ενρίκε ρεπό ξεκούρασης μπορεί να μη δοθεί στον Βραζιλιάνο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ