ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λατρεία και αποθέωση για Μέσι

Λατρεία και αποθέωση για Μέσι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω απ' το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Μπαρτσελόνα και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι κατά την έξοδό του. (VIDEOS)

H άφιξη της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα τα μέτρα ασφαλείας έξω απ' το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή να είναι δρακόντεια.

Ωστόσο, αρκετοί Έλληνες φίλοι των Καταλανών κατάφεραν να βρεθούν έξω απ' το ξενοδοχείο λίγο πριν η αποστολή των "μπλαουγκράνα" αναχωρήσει για το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς δέχθηκε... επίθεση λατρείας απ' τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Όμως, οι άνθρωποι ασφαλείας τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του ξενοδοχείου, δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους να πλησιάσουν τον "Λίο".

Εκτός απ' τον Μέσι, την αποθέωση γνώρισαν κι οι Χαβιέρ Μαστσεράνο και Αντρέ Γκόμες. Μάλιστα, στο video ακούγεται ένας φίλαθλος να παρακαλάει τον Μαστσεράνο ("Χαβιέρ, please"), προκειμένου να του δώσει σημασία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε τα VIDEOS:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ