ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πάρει τον Κριστιάνο με 17.000.000 ευρώ"

Λαπόρτα: "Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πάρει τον Κριστιάνο με 17.000.000 ευρώ"

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, υποστήριξε ότι είχε τη δυνατότητα να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, το 2003, έναντι 17.000.000 ευρώ.

Πριν αφήσει τη Λισαβώνα και τη Σπόρτινγκ για το Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε κοντά στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Καταλανός υποστήριξε ότι η ομάδα της Βαρκελώνης θα μπορούσε να κλείσει τον Πορτογάλο έναντι 17.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν το έκανε με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

"Είχαμε κλείσει τον Ροναλντίνιο, τον Μάρκες και τον Κουαρέσμα, ήμασταν σε μια διαδικασία ανακατασκευής. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στη Σπόρτινγκ, κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλούσαμε με τον ατζέντη του, ο οποίος ήθελε να μας πουλήσει τον Ντέκο. Του είπαμε ότι δε γίνεται, γιατί δεν μπορούσαμε να ξοδέψουμε τόσο πολλά χρήματα και μας είπε ότι υπάρχει ένα άλλο παιδί (σ.σ ο Κριστιάνο Ρονάλντο), τον οποίον θα μπορούσαμε να πάρουμε με 17.000.000 ευρώ"

Σχετικά με το ισπανικό clasico, Ο Λαπόρτα έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα κι εκτίμησε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει για πάντα στην ομάδα της Βαρκελώνης.

"Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Με τη στήριξη των οπαδών μας, θα πάρουμε το ματς. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους παίκτες μας. Είναι φυσιολογικό η σεζόν να έχει και καλά κι άσχημα σημεία. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, είναι πάνω από όλους. Είναι από αυτούς τους παίκτες, οι οποίοι θα είναι όλη τη ζωή τους στην Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου να έχει πολλούς "μνηστήρες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ