ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Γελοία η Μπαρτσελόνα με την προσφορά σε Πογκμπά"

Λαπόρτα: "Γελοία η Μπαρτσελόνα με την προσφορά σε Πογκμπά"

Το ραντεβού των διοικούντων την Μπαρτσελόνα με τους ομολόγους τους της Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά σχολιάστηκε αρνητικά από τον Τζουάν Λαπόρτα, με τον υποψήφιο πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να κάνει λόγο για τεράστιο φιάσκο.

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συμφώνησαν πριν λίγα 24ωρα να μην πουληθεί ο Γάλλος αυτό το καλοκαίρι και σε έναν χρόνο από τώρα να διαπραγματευτούν με τη νέα διοίκηση των "μπλαουγκράνα" την μεταγραφή του, κάτι όμως που δεν άρεσε καθόλου στον Τζουάν Λαπόρτα.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του καταλανικού συλλόγου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" και εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να εξακοντίσει βέλη κατά των βασικών αντιπάλων του (βλ. Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου) στις εκλογές της 18ης Ιουλίου.

"Η συνάντηση του Μπράιντα και του Σολέρ με τη Γιουβέντους ήταν μία αποτυχία, γελοιοποίησαν τη Μπαρτσελόνα. Η λέξη αποτυχία είναι τρόπος του λέγειν, ο Σολέρ ενεργεί χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το ποδόσφαιρο", δήλωσε αρχικά ο Λαπόρτα, για να εξηγήσει στη συνέχεια ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για την απόκτηση του Πογκμπά.

Λαπόρτα: "Γελοία η Μπαρτσελόνα με την προσφορά σε Πογκμπά"

"Το κλειδί για τη μεταγραφή του Γάλλου είναι ο μάνατζέρ του, ο Μίνο Ραϊόλα. Σέβομαι τη Γιουβέντους αλλά εάν υπάρχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον παίκτη, θα πρέπει να κινηθούμε με διαφορετικό τρόπο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ