ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Κυνηγάει" τον Νεϊμάρ η Σάντος

"Κυνηγάει" τον Νεϊμάρ η Σάντος

Η Σάντος κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά την περίοδο που εξελισσόταν η διαπραγμάτευση για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εκτίει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για παραβίαση των κανόνων της FIFA, αλλά αντιμετωπίζει μία νέα καταγγελία, έστω και έμμεση. Η Σάντος προσέφυγε σε βάρος του Νέιμαρ, κατηγορώντας τον ότι ενήργησε αντιδεοντολογικά, την περίοδο της διαπραγμάτευσης για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Στην καταγγελία της, η Σάντος επικαλείται την παραβίαση του άρθρου 62 του κώδικα μεταγραφών της FIFA και ζητά τον εξάμηνο αποκλεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Συγχρόνως, απαιτεί την καταβολή 55 εκατομμυρίων ευρώ από τον ποδοσφαιριστή, ως αποζημίωση.

Η Μπαρτσελόνα είχε πληρώσει 17,1 εκατομμύρια ευρώ στη Σάντος για τα δικαιώματα του Νέιμαρ το καλοκαίρι του 2013, όμως στη συμφωνία είχαν συμπεριληφθεί μία σειρά από μπόνους επίτευξης στόχων, που αυξάνουν το κόστος στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Προς το παρόν, στη Βαρκελώνη δεν φέρονται να ανησυχούν με την υπόθεση, αφού είναι ετεροχρονισμένη και εκτιμούν ότι δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Νέιμαρ. Υπενθυμίζεται ότι για τον ποδοσφαιριστή, υπάρχουν σε εξέλιξη και άλλα δικαστικά μέτωπα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ