ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κόντρα Μπαρτσελόνα-Μπάουσα για τις ενοχλήσεις του Μέσι

Κόντρα Μπαρτσελόνα-Μπάουσα για τις ενοχλήσεις του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από το Μπουένος Άιρες στη Βαρκελώνη με ενοχλήσεις, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της Μπαρτσελόνα προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής και τον Μπάουσα.

Η φράση του Λιονέλ Μέσι με τη λήξη της αναμέτρησης της εθνικής Αργεντινής απέναντι σε αυτή της Ουρουγουάης ("Με πονάει πολύ στο ισχίο") προκάλεσε ανησυχία όχι μόνο στην "αλμπισελέστε" αλλά και στην Μπαρτσελόνα.

Απών από τη δεύτερη αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με αντίπαλο τη Βενεζουέλα, ο "Pulga" πήρε την πτήση της επιστροφής από το Μπουένος Άιρες για τη Βαρκελώνη.

Αφίχθη το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Άλλωστε, ενοχλήσεις ένιωθε από το ματς με την Μπιλμπάο, πριν ταξιδέψει για την πατρίδα του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Εντγκάρδο Μπάουσα, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός δέχθηκε πιέσεις να μην ταξιδέψει: "Η Μπάρτσα του συνέστησε να μην ταξιδέψει κι αυτός είπε όχι, εγώ θα ταξιδέψω".

Αυτά τα λόγια του "Ελ Πατόν" δεν άρεσαν καθόλου στους "μπλαουγκράνα". Ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας της "χώρας του τάνγκο" το ανέφερε για να συσπειρώσει τους οπαδούς.

Με διαρροές προς τον ισπανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα εκδηλώνει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, η οποία άφησε ασχολίαστη τη φράση του Μπάουσα. Σε κάθε περίπτωση παραμένει αμφίβολος για τα ματς με Αλαβές (3η αγωνιστική της Primera Division) και Σέλτικ (1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ