ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κοντά στην κινεζική Hebei Fortune ο Μαστσεράνο

FC Barcelona's Javier Mascherano attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, April 1, 2016. FC Barcelona will play against Real Madrid Saturday in a Spanish La Liga soccer match, dubbed 'el clasico'. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Javier Mascherano attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, April 1, 2016. FC Barcelona will play against Real Madrid Saturday in a Spanish La Liga soccer match, dubbed 'el clasico'. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η κινέζικη Hebei Fortune συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα στα 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο. Διετές συμβόλαιο υπογράφει ο "χεφεσίτο", ο οποίος σμίγει με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα προδιαγεγραμμένη. Σύμφωνα με το αργεντίνικο δίκτυο, "ESPN", ο Χαβιέρ Μαστσεράνο ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα.

Η Hebei Fortune συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα στο ποσό των 10.000.000 ευρώ κι ο "χεφεσίτο" είναι έτοιμος να γίνει συμπαίκτης του συμπατριώτη του, Εσεκιέλ Λαβέτσι.

Ο 33χρονος Αργεντινός διεθνής αμυντικός (κι αμυντικός μέσος) θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Το ισχύον συμβόλαιό του με τους "μπλαουγκράνα" εξέπνεε το καλοκαίρι του 2019, αλλά ήταν προφανές ότι δεν είχε χώρο στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι ετήσιες απολαβές του στην ομάδα της Βαρκελώνης ανέρχονται σε 5.500.000 ευρώ, ενώ στην Κίνα θα "βγάζει" 10.000.000 ευρώ το χρόνο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Εκτός από τον Λαβέτσι, στην Hebei Fortune αγωνίζονται οι Στεφάν Εμπιά και Ζερβινιό. Πέρυσι, τελείωσε το πρωτάθλημα στην έκτη θέση της κατάταξης.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ