ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κοντά στη Γουότφορντ ο Ντεουλοφέου

FC Barcelona's Gerard Deulofeu, left, duels for the ball against Murcia's Abel Molinero during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Deulofeu, left, duels for the ball against Murcia's Abel Molinero during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Γουότφορντ προσπερνά τη Νάπολι στην κούρσα απόκτησης του Ζεράρ Ντεουλοφέου και είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Καταλανό επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Ήταν εδώ και καιρό στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρούσαν από την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν αποτελούσε μέρος των βασικών πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μπορεί τα περισσότερα "φλερτ" να ήταν από την Ιταλία, αλλά ο "γάμος" θα γίνει με αγγλική ομάδα.

Η Γουότφορντ προσπερνά στην κούρσα απόκτησης του Ζεράρ Ντεουλοφέου τη Νάπολι και είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Καταλανό φορ. Όπως, αναφέρει το RAC1 (καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός) αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των "χόρνετς", Χάβι Γράθια.

Μάλιστα, ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας (μεταξύ άλλων) προσμέτρησε στην υπόδειξη για την απόκτηση του Ντεουλοφέου την προϋπηρεσία του στην Αγγλία με τη φανέλα της Έβερτον. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα, αλλά εκτιμάται ότι το deal θα κλείσει και ο 23χρονος θα επιστρέψει στην Premier League. Με την "μπλαουγκράνα" φανέλα έχει την τρέχουσα σεζόν ένα γκολ (απέναντι στη Μάλαγα) σε δέκα συμμετοχές στη La Liga, ενώ έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Copa del Rey.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ