ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κοντά σε Μαρκίνιος η Μπαρτσελόνα

Κοντά σε Μαρκίνιος η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μαρκίνιος για το καλοκαίρι και απομένει να τα βρει και με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κεντρικό αμυντικό ψάχνει για το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα και ο Μαρκίνιος φέρεται να είναι ο εκλεκτός της. Οι Καταλανοί, όπως αναφέρει το goal.com, τα έχουν βρει με τον Βραζιλιάνο στόπερ και μένει να επιτευχθεί συμφωνία και με την Παρί Σεν Ζερμέν για το ποσό της μετεγγραφής του στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν κατ' ευχήν και επέλθει συμφωνία, ο 21χρονος στόπερ θα έχει συμβόλαιο 4.500.000 ευρώ ετησίως, συν μπόνους 3.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε βέβαια πως το συμβόλαιο του Μαρκίνιος εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει στο... μάτι εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, μίλησε στην Equipe μετά το ματς της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του ίδιου και του πελάτη του για το γεγονός ότι δεν έπαιξε βασικός στο ματς. Μάλιστα, έκανε λόγο για προσβολή στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το καλοκαίρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ