ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Κλείδωσε" η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για το "clásico"

FC Barcelona's Luis Suarez, second left, celebrates after scoring with his teammate Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, second left, celebrates after scoring with his teammate Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στο "Santiago Bernabéu" για το "clásico" με τη Ρεάλ έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δείτε ποιοι "μπλαουγκράνα" αναμένεται να ξεκινήσουν στο 4-4-2.

Σε ρυθμούς "clásico" ζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ρεάλ υποδέχεται στο "Santiago Bernabéu" της Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα (23/12, 14:00) για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Η αρχική ενδεκάδα των "μπλαουγκράνα" έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του τεχνικού της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο "Txingurri" προσανατολίζεται σε διάταξη 4-4-2. Ο Τερ Στέγκεν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Βαρκελώνης, ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα είναι στο δεξί αμυντικό άκρο, ο Τζόρντι Άλμπα στο αντίστοιχο αριστερό κι ανάμεσά τους ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζεράρ Πικέ και Τόμας Βερμάλεν.

Σέρχιο Μπουσκέτς, Ίβαν Ράκιτιτς, Αντρές Ινιέστα και Παουλίνιο θα συνθέσουν την τετράδα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες θα βρίσκονται στη γραμμή κρούσης.

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

"Κλείδωσε" η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για το "clásico"

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ