ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κινήσεις πανικού της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar reacts after missing a shot against Juventus during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Barcelona's Neymar reacts after missing a shot against Juventus during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε επαφή με άλλους κορυφαίους συλλόγους για να αποτρέψει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί, ενώ δεν πλήρωσε το πριμ ανανέωσης συμβολαίου στον πατέρα του παίκτη.

Το παιχνίδι δείχνει να έχει χαθεί για την Μπαρτσελόνα, η οποία αντιδρά με κινήσεις πανικού στην προσπάθειά της να κρατήσει είτε τον Νεϊμάρ είτε το κεφάλι της ψηλά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ισπανικό Τύπο, οι Καταλανοί ήρθαν σε επικοινωνία με κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, με τους οποίους άλλοτε συνεργάζονταν στη G-14, την πάλαι ποτέ ένωση της ποδοσφαιρικής ελίτ, ώστε να αποτραπεί η μετακίνηση του Βραζιλιάνου στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222.000.000 ευρώ.

Επιχείρημα των "μπλαουγκράνα" προς τους υπολοίπους συλλόγους είναι ότι εάν ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή, οι τιμές θα αυξηθούν παραπάνω και η φούσκα του ποδοσφαίρου θα γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο, με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΙΜΑΡ

Επιπροσθέτως, ο σύλλογος δεν κατέβαλε το ποσό των 26.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο πριμ που δικαιούται ο πατέρας του Νεϊμάρ για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μάρτιο.

Στο συμβόλαιο προβλεπόταν μεταξύ άλλων με αυτό το γενναιόδωρο μπόνους, το οποίο ο πατέρας του παίκτη έπρεπε να εισπράξει στις 31 Ιουλίου 2017. Αυτό που δεν προβλεπόταν ήταν η αποχώρηση του Νεϊμάρ λίγους μήνες αργότερα, με συνέπεια η Μπαρτσελόνα να καταθέσει το ποσό όχι στον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του Νεϊμάρ, αλλά σε συμβολαιογράφο.

Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι τα 26.000.000 ευρώ βρίσκονται στη δικαιοδοσία του συμβολαιογράφου, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη μεταγραφή. Μάλιστα, η διοίκηση απευθύνθηκε στο νομικό επιτελείο της ώστε να βρεθεί τρόπος ώστε να μην χάσει τα χρήματα, σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει.

Photo credits: AP Photo/Julio Cortez

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ