ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κινείται για Μπράβο η Μάντσεστερ Σίτι

Κινείται για Μπράβο η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Τζο Χαρτ αναμένεται να είναι από τα πρώτα θύματα της εκκαθάρισης του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Καταλανός τεχνικός βλέπει τον Κλαούντιο Μπράβο ως αντικαταστάτη του.

Ο 33χρονος διεθνής Χιλιανός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Κλαούντιο Μπράβο, φαίνεται ότι κολακεύεται από το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Σίτι και ιδιαίτερα ο τεχνικός αυτής, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μπράβο φαίνεται να επιχειρεί να συντομεύσει την αποχώρησή του από τους "μπλαουγκράνα", λόγω της προοπτικής των "πολιτών".

Εξάλλου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται αποφασισμένος να "τελειώσει" τον Τζο Χαρτ από την ομάδα του Μάντσεστερ και γι' αυτό τον άφησε στον πάγκο στην πρεμιέρα της Premier League με αντίπαλο τη Σάντερλαντ.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα, η ρήτρα αποχώρησης του 33χρονου διεθνούς τερματοφύλακα από τους "μπλαουγκράνα" ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ. Ωστόσο, πηγές από την ομάδα της Βαρκελώνης παραδέχονται ότι μπορεί το deal να κλείσει σε χαμηλότερο ποσό.

Ο ισπανικός Τύπος προδιαγράφει άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να κάθονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Ο Μπράβο ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόλο-Κόλο και το 2006 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Στο "Σαν Σεμπαστιάν" κάθισε οκτώ χρόνια πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη και το "Camp Nou".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ