ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κίνδυνος να χάσει Ρεάλ ο Μαστσεράνο

Κίνδυνος να χάσει Ρεάλ ο Μαστσεράνο

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έιμπαρ. Οι ύβρεις που εκστόμισε προς το διαιτητή μπορεί να του στερήσουν τη συμμετοχή του, στο clasico με τη Ρεάλ.

Μπορεί μέχρι το clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου, την 21η Νοεμβρίου ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, να μεσολαβούν τρία ματς, ωστόσο ο Χαβιέρ Μαστσεράνο μπορεί να μη δώσει το "παρών". Ο λόγος είναι η αποβολή του στην αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" με την Έιμπαρ και κυρίως οι ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον του διαιτητή, Ντελ Θέρο Γράντε.

"Το μου@#$ της μάνας σου", φέρεται να είπε ο "Χεφεσίτο" στον Ισπανό διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών. Τουτέστιν δύναται να χάσει τα ματς με Βιγιανοβένσε (για το Copa del Rey) και Χετάφε, Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η τέταρτη αποβολή του σε 147 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η τρίτη ήταν κόντρα στην Έλτσε, για την περυσινή σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ