ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κι ο Μαστσεράνο κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Κι ο Μαστσεράνο κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή

Μετά τους Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα , Νεϊμάρ, Ζεράρ Πικέ κι ο Χαβιέρ Μαστσεράνο κατηγορείται για φοροδιαφυγή, αυτή τη φορά ύψους 1.500.000 ευρώ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης ερευνά την καταγγελία περί φοροδιαφυγής του Αργεντινού αμυντικού μέσου της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Μαστσεράνο, ύψους 1.500.000 ευρώ. Είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα" που ερευνάται για φοροδιαφυγή μετά τους, Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Ζεράρ Πικέ κι Αντρές Ινιέστα.

Η ισπανική Εφορία κατηγορεί τον Μαστσεράνο, ότι απέφυγε πληρώσει φόρους ύψους 1.500.000 ευρώ, καθώς μετέφερε τα δικαιώματά της εικόνας του, σε χώρες με ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση. Οι καταγγελίες αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2011 και 2012, του "Χεφεσίτο".

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα" για φορολογικό αδίκημα. Πιο κραυγαλέα είναι η περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, αλλά στο παρελθόν έχουν ερευνηθεί ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος προς την ισπανική Εφορία και οι Ζεράρ Πικέ και Αντρές Ινιέστα, από το τωρινό ρόστερ των Καταλανών.

Πρόσφατα, κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και ο Νεϊμάρ, ωστόσο η περίπτωσή του ερευνάται από βραζιλιάνικο δικαστήριο, μιας και τα δικαιώματα χρήσης της εικόνας του διαχειρίζονται από την εταιρία του πατέρα του με έδρα τη Βραζιλία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ