ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Καρφιά" Άλβες για Μπαρτσελόνα

"Καρφιά" Άλβες για Μπαρτσελόνα

Ο Ντάνι Άλβες θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν τον έχει εκτιμήσει σωστά. Γιατί δεν απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου της "Marca".

Να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Ντάνι Άλβες, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Εντούτοις, όπως τόνισε και ο ίδιος, η ομάδα του δεν τον έχει εκτιμήσει σωστά και πως δεν θα μείνει με οποιοδήποτε κόστος στους "μπλαουγκράνα".

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως "δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, καθώς αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τους δύο τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Μετά θα ανακοινώσω την απόφασή μου και δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου.

Εξετάζω κάποιες επιλογές και μετά τον τελικό του Champions League θα προβώ σε ανακοινώσεις. Ό,τι κι αν συμβεί όμως η Μπαρτσελόνα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, γιατί εδώ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου".

Μετέπειτα, πέταξε τα "καρφιά" του, λέγοντας ότι "δεν θεωρώ πως ο σύλλογος με έχει εκτιμήσει σωστά και αν αισθάνεσαι κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Θέλω να μείνω εδώ, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος.

Δεν μιλάω για χρήματα, αλλά για σεβασμό. Αρχικά η ομάδα δεν ήθελε να με κρατήσει, αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες άλλαξαν στάση και λένε πως οι εμφανίσεις μου βελτιώθηκαν. Η απόφαση εξαρτάται μόνο από μένα".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της "Marca" δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας πως λυπάται για λογαριασμό τους και ότι "δεν απαντώ σε ερωτήσεις από την εφημερίδα σας. Δεν ήθελα να μιλήσω, αλλά πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί και γραφτεί. Είπαν πως νοιάζομαι μόνο για τα χρήματα, αλλά δεν είναι έτσι".

Τέλος, έκανε και χιούμορ, αναφέροντας πως ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί γιατί δουλεύει σκληρά και όχι γιατί είναι ωραίος. "Αν και είμαι", κατέληξε με γέλιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ