ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω την απόφασή μου"

FC Barcelona's Andres Iniesta, right, and Lionel Messi celebrate during an award ceremony after defeating Sevilla 5-0 in the Copa del Rey final soccer match at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
FC Barcelona's Andres Iniesta, right, and Lionel Messi celebrate during an award ceremony after defeating Sevilla 5-0 in the Copa del Rey final soccer match at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Αντρές Ινιέστα, μετά την κατάκτηση του Copa del Rey, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει την απόφασή του όσον αφορά στο μέλλον του.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Copa del Rey για 30ή φορά στην ιστορία της, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 της Σεβίλλη στον μεγάλο τελικό. Η αναμέτρηση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού αυτός ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο τελευταίος τελικός του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Ο αρχηγός της "Μπάρτσα" αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με το πρωτάθλημα της Κίνας να φαντάζει ο πιθανότερος νεός σταθμός της καριέρας του. Ο ίδιος, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, αποκάλυψε πως θα ανακοινώσει την οριστική απόφασή του την επόμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

"Είναι μία ημέρα γεμάτη συναισθήματα. Είναι πολλά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να παρουσιάσω αυτή την εικόνα και να πάρουμε τον τίτλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για εμάς και τους φιλάθλους μας", δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του:

"Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω την απόφασή μου. Παρ' όλα αυτά, τέτοιες ημέρες σαν τη σημερινή, μας κάνουν όλους χαρούμενους. Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Είναι πολύ δυνατά συναισθήματα. Η αγάπη κι ο σεβασμός που μου δείχνουν οι φίλαθλοι είναι κάτι που το κρατάω βαθιά μέσα μου. Όπως είπα, θα προσπαθήσω να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, μετά απ' το Κύπελλο".

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, θρίαμβος με Σεβίλλη
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ