ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Ο Τσάβι είναι μύθος"

Ινιέστα: "Ο Τσάβι είναι μύθος"

Αμέτρητοι τίτλοι, σπουδαίο ταλέντο και κορυφαία προσωπικότητα. Ο Αντρές Ινιέστα... χώρεσε σε ένα βιβλίο, το οποίο παρουσίασε την Πέμπτη και παράλληλα μίλησε για πολλά και διάφορα.

Ο Αντρές Ινιέστα παρουσίασε τη βιογραφία του που έγραψε μαζί με τους δημοσιογράφους Μάρκος Λόπεθ και Ραμόν Μπέσα και με συνέτνευξη Τύπου μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα της Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" σχολίασε το "La jugada de mi vida", που στα ελληνικά σημαίνει "Το παιχνίδι της Ζωής μου" και την εμπειρία της συγγραφής, τονίζοντας: "Το να κερδίζεις το Champions League είναι πιο δύσκολο από το να γράφεις ένα βιβλίο. Στο βιβλίο μπορείς να διορθώσεις κάτι που δεν σου αρέσει".

Ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι και την απώλεια του Αργεντινού από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας, υπογραμμίζοντας: "Ολοι ευχόμαστε να ήταν μαζί μας. Η ομάδα είναι πιο δυνατή με αυτόν από ό,τι χωρίς εκείνον, αλλά υπάρχουν ορισμένες αναπάντεχες καταστάσεις. Θα δώσουμε ακόμη περισσότερα. Οι τίτλοι κερδίζονται από ομάδες. Ο ποδοσφαιριστής ενισχύει τα πάντα, αλλά οι ομάδες κερδίζουν πράγματα".

Για την τελευταία λεκτική αντιπαράθεση του Τσάβι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε να πει: "Ο Τσάβι είναι μύθος, ένας θρύλος για πολλούς παίκτες και φιλάθλους. Έχει όλα όσα μπορείς να σκεφτείς. Σε κάποιους μπορεί να αρέσουν αυτά που είπε ο Ρονάλντο, σε άλλους αυτά που είπε ο Τσάβι".

Όσο για τη γρήγορη ανανέωση του συμβολαίου του, πρόσθεσε: "Υπάρχουν βασικοί με μεγαλύτερα θέματα από άλλους. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να κρυφτεί ή να στείλει μήνυμα σε κάποιον. Πιστεύω ότι το ζήτημα λήγει σήμερα. Θέματα όπως η ανανέωση τα χειρίζομαι διακριτικά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ