ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Φανταστικός παίκτης ο Ίσκο"

Ινιέστα: "Φανταστικός παίκτης ο Ίσκο"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρές Ινιέστα για τον Ίσκο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει εμπλακεί με πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό απ' τα ισπανικά ΜΜΕ ότι η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να "κλέψει" τον Ίσκο απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018. Βέβαια, η εν λόγω είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος εξέφρασε τη γνώμη του για τον παίκτη των Μαδριλένων.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 24χρονου λήγει στις 30 Ιουνίου 2018, αλλά απ' ότι φαίνεται ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεωθεί η συνεργασία. Μάλιστα, είναι δυσαρεστημένος απ' τον περιορισμένο χρόνο που έχει στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ινιέστα κλήθηκε σε δηλώσεις πριν τη σημερινή (24/3) αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την αντίστοιχη του Ισραήλ και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον παίκτη των "μερένγκες".

Όπως έγινε αντιληπτό, επιθυμεί την έλευση του συμπατριώτη του στο "Camp Nou", καθώς τον θεωρεί σπουδαίο ποδοσφαιριστή. "Ο Ίσκο είναι φανταστικός παίκτης. Είναι τεράστιο ταλέντο. Αγωνίζεται σκληρά εδώ και χρόνια κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Επίσης, είναι σημαντικό που παίζει και στην εθνική ομάδα. Είναι νέος κι έχει αρκετά χρόνια μπροστά του, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται. Έχουμε συνομιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν κι έχω αντιληφθεί την ποιότητα που διαθέτει. Ξαναλέω ότι είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής".

Ακόμα, αναφέρθηκε στη δύσκολη σεζόν που διανύει με την Μπαρτσελόνα, μιας και οι τραυματισμοί τον έχουν κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. "Είναι πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδος για μένα, λόγω των μυϊκών τραυματισμών που με έχουν ταλαιπωρήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαι στην κατάσταση που είχα υπολογίσει.

Τώρα είμαι εδώ, αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Επίσης, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την εθνική ομάδα στους σημαντικούς αγώνες που έχουμε στη συνέχεια των προκριματικών".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ