ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα, έζησα τους χειρότερους μήνες"

Ινιέστα: "Δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα, έζησα τους χειρότερους μήνες"

Ο Αντρές Ινιέστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χόρχε Βαλντάνο, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να πάει στη "Μασία", αξιολογώντας τους πρώτους του μήνες στην Μπαρτσελόνα ως δύσκολους εξαιτίας της απόστασης από την οικογένειά του.

Για τους χειρότερους μήνες της ζωής του μίλησε ο Αντρές Ινιέστα, ενθυμούμενος τις πρώτες ημέρες που άφησε την οικογένειά του κι έγινε μέλος της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα.

Για την ακρίβεια, ομολόγησε ότι στην ηλικία των 12 ετών δεν ήθελε να αφήσει το οικείο του περιβάλλον και να μετακομίσει κάπου μόνος, μακριά απ' τα δικά του πρόσωπα. Βέβαια, μετά από τόσο χρόνια, είναι βέβαιο ότι δεν μετανιώνει, μιας και σε αυτό το διάστημα έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

"Δεν ήθελα να φύγω μακριά απ' την οικογένειά μου. Μέρα με τη μέρα και σε κάθε κουβέντα με τον πατέρα μου, άρχισα να πείθομαι. Τον πατέρα μου τον σέβομαι και τον εμπιστεύομαι. Γνωρίζω πως όταν λέει κάτι, ξέρει ότι υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας, αν υπάρξει και σκληρή δουλειά.

Ήταν, όμως, οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου και στην αρχή δεν ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, με βοήθησαν πολύ στον σύλλογο για να το ξεπεράσω και να επικεντρωθώ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24