ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Δεν διαφοροποιείται το παιχνίδι όταν δεν παίζω"

Ινιέστα: "Δεν διαφοροποιείται το παιχνίδι όταν δεν παίζω"

Μετά την επικράτηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γκλάντμπαχ (4-0), ο Αντρές Ινιέστα αρνήθηκε ότι οι συμπαίκτες του αγωνίζονται διαφορετικά, όταν ο ίδιος δεν βρίσκεται στο γήπεδο.

Με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Γκλάντμπαχ (4-0), ο Αντρές Ινιέστα αναφέρθηκε στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του, αλλά και στον Ντένις Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με εκείνον. Ακόμα, σχολίασε την κακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον τρόπο που αγωνίζονται οι "μπλαουγκράνα", όταν δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, ανέφερε: "Δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι διαφοροποιείται όταν δεν παίζω. Η μπάλα κινήθηκε περισσότερο στον άξονα και νομίζω ότι κάναμε καλό ματς".

Για την παρουσία του Ντένις Σουάρες στον σύλλογο, σχολίασε: "Διαφέρουμε αρκετά. Έχουμε διαφορετική ηλικία κι εμπειρίες. Δεν γίνεται να μας συγκρίνουν".

Επιπλέον, στάθηκε στην κακή παρουσία των Καταλανών στη La Liga: "Δεν είμαστε καθόλου συνεπής και τακτικοί στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Έχω πίστη και νομίζω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο ρεκόρ για την Μπαρτσελόνα στο Champions League
Νίκη με Μέσι και Αρντά η Μπαρτσελόνα
Από "Camp Nou" σε... "Camp No"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ