ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Αν συνεχίσω; Μέχρι 30 Απριλίου θα έχω αποφασίσει"

Barcelona's Andres Iniesta, bottom, and Chelsea's Victor Moses vie for the ball during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Ινιέστα, Μόουζες (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Αντρές Ινιέστα ρωτήθηκε μετά το Μπαρτσελόνα - Τσέλσι για το μέλλον του και υποστήριξε ότι μέχρι τις 30 Απριλίου θα έχει αποφασίσει αν αποσυρθεί από τη δράση ή αν θα συνεχίσει.

Στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα ήταν ο Αντρές Ινιέστα στη ρεβάνς των "16" απέναντι στην Τσέλσι, για το Champions League. Στο 61ο λεπτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έκανε αλλαγή, ρίχνοντας στο ματς τον Παουλίνιο.

Ο 34χρονος Ισπανός ρωτήθηκε μετά το νικηφόρο (3-0) παιχνίδι για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε και απάντησε ότι αυτό ήταν προσυμφωνημένο με το προπονητικό επιτελείο. Αξία όμως είχε η τοποθέτηση του αρχηγού της Μπάρτσα για το μέλλον του.

Όταν ρωτήθηκε για τα πλάνα του, απάντησε: "Είναι μια απόφαση για την οποία θα ενημερώσω πρώτα την ομάδα και μετά εσάς. Αυτό είναι το πιο τίμιο. Θα έχω πάρει την απόφασή μου έως τις 30 Απριλίου. Υπάρχουν δύο επιλογές. Να μείνω ή να αποσυρθώ".

Εφέτος ο Ινιέστα έχει παίξει σε 32 ματς της Μπαρτσελόνα, έχει βάλει ένα γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ. Συνολικά με την ομάδα της Βαρκελώνης έχει καταγράψει 663 συμμετοχές, ενώ μετρά 56 γκολ και 141 ασίστ. Έχει κατακτήσει 4 Champions League, οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας, πέντε Κύπελλα Ισπανίας.

Με την εθνική Ισπανίας έχει κατακτήσει το Μουντιάλ του 2010 και τα Euro 2008 και 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στους "8"
Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Champions League;
Κόντε: "Μέσι γεννιέται μία φορά κάθε 50 χρόνια"

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ