ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ύστατη προσπάθεια Μέσι για Νεϊμάρ και η "Χρυσή Μπάλα"

Barcelona's Neymar, left, Luis Suarez, center, and Lionel Messi look on during a training session ahead of an International Champions Cup soccer match against Juventus, Friday, July 21, 2017, in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ (AP Photo/Julio Cortez) AP

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ συναντήθηκαν τα μεσάνυχτα της 21ης Ιούλη σε ξενοδοχείο του Νιου Τζέρσεϊ με τους δύο πρώτους να προσπαθούν να πείσουν τον τρίτο να μην πάει στην Παρί. Το επιχείρημα του Αργεντινού στον Βραζιλιάνο για τη "Χρυσή Μπάλα".

Ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Παρί Σεν-Ζερμέν, έδωσε την πρώτη του ασίστ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ωστόσο ο θόρυβος για την απόφασή του να μεταγραφεί από την Μπαρτσελόνα δεν έχει κοπάσει.

Το είπε και ο ίδιος ο Πικέ στην κατάθεση ψυχής που έκανε παραμονές του πρώτου ματς για το ισπανικό Super Cup με αφορμή την υπόθεση του Βραζιλιάνου. Η απόφασή του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι ήταν ειλημμένη.

Η "Sport" αποκαλύπτει τη συνάντηση που είχαν οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ τα μεσάνυχτα της 21ης Ιούλη (παραμονές της φιλικής αναμέτρησης με τη Γιουβέντους) στο ξενοδοχείο του Νιου Τζέρσεϊ, "Sheraton Parsippany", όπου κατέλυσε η αποστολή των "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα ο Αργεντινός ήταν αυτός που επέμεινε να μεταπείσει τον Βραζιλιάνο για να πει "όχι" στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

"Τι θέλεις; Θέλεις τη Χρυσή Μπάλα; Εγώ θα σε κάνω να πάρεις τη Χρυσή Μπάλα", φέρεται να είπε ο Μέσι απευθυνόμενος στον Νεϊμάρ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σουάρες.

Τελικά, ο "Νέι" δεν μεταπείστηκε παρά την προσπάθεια των συμπαικτών του και αποχώρησε από τους "μπλαουγκράνα" με προορισμό την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Photo credits: AP Photo/Julio Cortez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ