ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η τριπλέτα-φωτιά της Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία

Η τριπλέτα-φωτιά της Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία

Τα 120 γκολ σε μια σεζόν έφτασαν οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ και ξεπέρασαν ήδη τα 118 των Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν του 2012. Μπορούν να τα αυξήσουν στον τελικό με την Γιουβέντους στις 6 Ιουνίου (VIDEO).

Σκορπούν πανικό σε κάθε άμυνα, πυροβολώντας αδιακρίτως. "Σεσημασμένοι δολοφόνοι" των γηπέδων, μια τριάδα φονική που αποτελεί όνειρο για κάθε προπονητή που την έχει στην διάθεσή του και εφιάλτη για κάθε αντίπαλο.

Οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ συνεχίζουν το κρεσέντο τους, γράφοντας ιστορία και πετυχαίνοντας κάτι ανεπανάληπτο, αξεπέραστο, μοναδικό. Έχουν πετύχει 120 γκολ (!) σε μια ποδοσφαιρική σεζόν, ξεπερνώντας τα 118 των Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν του 2012.

Ο Αργεντινός σκόραρε δις στον τελικό Κυπέλλου με την Μπιλμπάο, άλλο ένα πέτυχε ο Νεϊμάρ και άφησαν πίσω τους την άλλοτε "αγία τριάδα" της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει... σπάσει μετά την φυγή του Ιγκουαΐν για τη Νάπολι.

Μάλιστα, η διαφορά μπορεί να ανοίξει, καθώς υπάρχει και ο τελικός του Champions League το ερχόμενο Σάββατο με την Γιουβέντους, όπου είναι δεδομένο πως ο Μπουφόν, ο Κιελίνι και οι υπόλοιποι θα έχουν πολλή δουλειά στο ματς απέναντι στους "MSN" της Μπαρτσελόνα.

Απολαύστε τα κατορθώματά τους:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ