ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η θέση του Βαλβέρδε για το pasillo

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ EUROKINISSI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην κάνει pasillo στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ερχόμενο "clásico". Δείτε τη θέση του "txingurri".

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ως είθισται στην Ισπανία, περιμένει από τον επόμενο αντίπαλό της εντός των συνόρων έναν pasillo, έναν διάδρομο δηλαδή όπου οι αντίπαλοι παίκτες θα χειροκροτούν τους "μερένγκες", επειδή κατέκτησαν έναν τίτλο.

Μόνο που ο επόμενος αγώνας τους είναι το "clásico" με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη (23/12, 14:00) για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Ο υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων των "μπλαουγκράνα", Γκιγιέρμο Αμόρ, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θα χειροκροτήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση ενός τροπαίου σε μια διοργάνωση που η ίδια δεν συμμετείχε, προαναγγέλλοντας την άρνηση για το σχηματισμό pasillo.

Το 2010, η Βιγιαρεάλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προπονητή και τον Νταβίντ Φουστέρ στην 11άδα, είχε κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

O "txingurri" δέχθηκε ερωτήσεις από Καταλανούς δημοσιογράφους και ουσιαστικά παρέπεμψε στη συμμόρφωσή του στις επιταγές της διοίκησης.

"Δεν είμαι σε θέση να αναλύσω ερωτήσεις για το θεαθήναι. Θα κάνουμε αυτό που αποφασίσει το club. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Ούτε που το σκέφτηκα", υποστήριξε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ