ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η "σπόντα" του Πικέ για τον Μίτσελ

FC Barcelona's Gerard Pique, right, duels for the ball against Celta Vigo's Sergi Gomez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, right, duels for the ball against Celta Vigo's Sergi Gomez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ζεράρ Πικέ άφησε τη "σπόντα" του για τη Μάλαγα και τον τεχνικό της, Μίτσελ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-0 την Εσπανιόλ και συνεχίζει στη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τίτλου του ισπανικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, άφησε τη... "σπόντα" του για τον τεχνικό της Μάλαγα και πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ.

"Μπορείς να χάσεις βαθμούς σε όλα τα γήπεδα, μέχρι και στο γήπεδο της Μάλαγα. Πέρα από τα σχόλια που γίνονται...", υποστήριξε ο Πικέ συνοδεύοντας την τοποθέτησή του με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

Η "σπόντα" του Πικέ για τον Μίτσελ

Το κεντρικό θέμα της "AS"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάλαγα νίκησε με 2-0 την Μπαρτσελόνα στις 8 Απρίλη χάρη στα γκολ των Σάντρο και Χόνι, ενώ την τελευταία αγωνιστική (38η) του ισπανικού πρωταθλήματος υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς, το οποίο ενδεχομένως να κρίνει τον τίτλο.

Η τοποθέτηση του Πικέ έχει να κάνει με το "μπλάνκο" παρελθόν του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός υπήρξε ως ποδοσφαιριστής από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες των "μερένγκες", ενώ δεν έχει αρνηθεί ποτέ ότι είναι οπαδός της Ρεάλ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ